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アイテム
マスカット・ベーリー A の無核果粒形成ならびに果粒肥大に及ぼすジベレリン処理の影響(農学部門)
https://kpu.repo.nii.ac.jp/records/4823
https://kpu.repo.nii.ac.jp/records/48234e54f32d-2e47-401d-be36-9475f6f9d099
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | [ELS]紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||||||||||||||||||
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公開日 | 2017-02-20 | |||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | マスカット・ベーリー A の無核果粒形成ならびに果粒肥大に及ぼすジベレリン処理の影響(農学部門) | |||||||||||||||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||||||||||||||||
その他(別言語等) | ||||||||||||||||||||||||||||||
その他のタイトル | Effects of gibberellin treatment on the seedlessness and berry enlargement of Muscat Bailey A grapes (Agriculture) | |||||||||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||||||||||||||||||
著者 |
稲葉, 昭次
× 稲葉, 昭次
× 傍島, 善次
× 宮原, 継男
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抄録(日) | ||||||||||||||||||||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||||||||||||||||||||
内容記述 | GA処理がマスカット・ベーリーAの無核果粒形成ならびに果粒肥大に及ぼす影響について1962年から1966年にわたって調査した。開花前の処理が早いほど花粉の発芽率は低下する傾向が認められた。開花前と開花後に処理を行なうことにより90%以上の無核果率を示したが, 完全に無核果粒とはなりえす, また年による変化が大きく, 一定した傾向は認められなかった。果粒の肥大は開花後に2回追加処理を行なうことにより, 無処理果粒とほとんど差は認められなかった。また熟期は2週間以上促進された。 | |||||||||||||||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||||||||||||||||
抄録(英) | ||||||||||||||||||||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||||||||||||||||||||
内容記述 | The effects of gibberellin treatment on seedlessness and berry enlargement were investigated from 1962 to 1966. Germination of pollen decreased in the carlier pre-bloom treatment. The rates of seedless berries were more than 90%, however, the complete seedless cluster was not recognized. In all experimental seasons, the rate of seedless berries did not show the stable tendency. There was no difference in berry enlargement between non-treated berries and twice treated ones in the post-bloom. The maturity of treated berries were promoted more than two weeks. | |||||||||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||||||||
書誌情報 |
ja : 京都府立大學學術報告. 農學 en : The scientific reports of Kyoto Prefectural University. Agriculture 巻 20, p. 21-24, 発行日 1968-10-15 |
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雑誌書誌ID | ||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | AN00062275 | |||||||||||||||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | 00757373 |