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アイテム
キーウィフルーツ・プロテアーゼの分離・精製 : 新しいイオン交換充填剤 Bakerbond WP-PEI による分離(B. 生活科学)
https://kpu.repo.nii.ac.jp/records/5525
https://kpu.repo.nii.ac.jp/records/5525b01a157a-bfff-4da3-80e2-22a99115480d
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | [ELS]紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
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公開日 | 2017-02-20 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | キーウィフルーツ・プロテアーゼの分離・精製 : 新しいイオン交換充填剤 Bakerbond WP-PEI による分離(B. 生活科学) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
その他(別言語等) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
その他のタイトル | Separation and Purification of Kiwifruit Protease : Purification with Bakerbond WP-PEI (B. LIVING SCIENCE) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
著者 |
大槻, 耕三
× 大槻, 耕三
× 三宅, 智恵子
× 佐藤, 健司
× 河端, 信
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抄録(英) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
内容記述 | Kiwifruit protease (EC 3. 4. 22. 14) was purified with conventional DEAE-cellulose and Octyl-Sepharose, a packing material of hydrophobic chromatography. With these methods, a rapid purification or concentration of the enzyme was obtained. The partially purified protease was further purified and successfully separated on the column of Bakerbond WP-PEI with a lineargradient elution of 0-0.75M NaCl into two enzymes, A_1 and A_2,which were named by Mcdowall (Biochim. Biophys. Acta, 293,226 (1973)). Kiwifruit proteases A_1 and A_2 were purified to 90% and 93% homogeneity of mol. wt. as checked by TSK G2000SW XL gel-chromatography. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
書誌情報 |
ja : 京都府立大学学術報告. 理学・生活科学 en : The scientific reports of the Kyoto Prefectural University. Natural science and living science 巻 44, p. 37-41, 発行日 1993-11-30 |
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雑誌書誌ID | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | AN00062300 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | 0075739X |