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塩蔵オキアミの利用に関する研究(第 2 報) : オキアミたん白濃縮物 (KPC) の機能特性(B. 生活科学)
https://kpu.repo.nii.ac.jp/records/5338
https://kpu.repo.nii.ac.jp/records/5338aedcb332-2bc9-40a0-9fe6-13de5563ed78
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | [ELS]紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
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公開日 | 2017-02-20 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | 塩蔵オキアミの利用に関する研究(第 2 報) : オキアミたん白濃縮物 (KPC) の機能特性(B. 生活科学) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
その他(別言語等) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
その他のタイトル | Studies on Utilization of Salted Antarctic Krill (Euphausia superba) (II) : Some Functional Properties of the Krill Protein Concentrate (KPC) (B. LIVING SCIENCE) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
著者 |
河端, 信
× 河端, 信
× 田口, 邦子
× 大槻, 耕三
× 田中, 敬子
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抄録(英) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
内容記述 | The protein characteristics and the functional properties of the krill protein concentrate (KPC) from salted antarctic krill were compared with those of KPC from raw frozen krill. Water holding capacity, emulsifying capacity, emulsion stability, foaming capacity and foam stability were determined as the parameters for the functional properties of the KPC. A slight proteolysis on the myosin heavy chain during salting of the krill was suggested from the results of the gel filtration on Sephadex G-100 and SDS-polyacrylamide slab gel electrophoresis. There is no significant difference between the functional properties of KPC from salted krill and that from raw frozen krill. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
書誌情報 |
ja : 京都府立大学学術報告. 理学・生活科学 en : The scientific reports of the Kyoto Prefectural University. Natural science and living science 巻 30, p. 33-37, 発行日 1979-12-20 |
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雑誌書誌ID | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | AN00062300 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | 0075739X |