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緑茶の香気に関する研究(B. 生活科学)
https://kpu.repo.nii.ac.jp/records/5271
https://kpu.repo.nii.ac.jp/records/52711f5b7190-92a1-4e8a-9d8b-a4884790ccd7
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | [ELS]紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||||||||||
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公開日 | 2017-02-20 | |||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||
タイトル | 緑茶の香気に関する研究(B. 生活科学) | |||||||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||||||||
その他(別言語等) | ||||||||||||||||||||||
その他のタイトル | Studies on Aroma of Green Tea (B. LIVING SCIENCE) | |||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||||||||||
著者 |
河端, 信
× 河端, 信
× 大槻, 耕三
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抄録(英) | ||||||||||||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||||||||||||
内容記述 | The head space vapors of four kinds of green tea (Sen-cha, Gyokuro, Ten-cha and Mat-cha) were analyzed by gas chromatography. The chromatographic pattern of Sen-cha was different from those of the others, although the separation of the volatile compounds of the vapor was not enough. Organoleptic detection of tea aroma was performed under the gas chromatographic conditions and then four kinds of odor were recognized. The denaturation of tea aroma was also studied. It was observed that the bad effect on the tea was multiplied by the conditions of high moisture and high temperature. | |||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||
書誌情報 |
ja : 京都府立大学学術報告. 理学・生活科学 en : The scientific reports of the Kyoto Prefectural University. Natural science and living science 巻 25, p. 13-17, 発行日 1974-10-31 |
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雑誌書誌ID | ||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||||||||||||
収録物識別子 | AN00062300 | |||||||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||||||||||||||||||
収録物識別子 | 0075739X |