WEKO3
アイテム
Study of dairy flavor by sensory-directed analytical techniques and sensory evaluation
https://kpu.repo.nii.ac.jp/records/123
https://kpu.repo.nii.ac.jp/records/12315eca028-a25b-4c76-8a1b-acb613962b17
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2016-08-22 | |||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||
タイトル | Study of dairy flavor by sensory-directed analytical techniques and sensory evaluation | |||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||
その他(別言語等)のタイトル | ||||||||||||||
その他のタイトル | 感覚指向型分析技術と官能評価による乳製品フレーバーの研究 | |||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||
言語 | ||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||
資源タイプ | doctoral thesis | |||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||
アクセス権 | open access | |||||||||||||
著者 |
小林, 礼明
× 小林, 礼明
|
|||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||
主題 | dairy flavor | |||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||
主題 | sensory-directed analytical techniques | |||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||
主題 | sensory evaluation | |||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||
主題 | multivariate analysis | |||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||
主題 | gas-chromatiography olfactometry | |||||||||||||
取得学位 | ||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||
学位名 | 博士(農学) | |||||||||||||
学位授与大学 | ||||||||||||||
学位授与機関識別子Scheme | kakenhi | |||||||||||||
学位授与機関識別子 | 24302 | |||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||
学位授与機関名 | 京都府立大学 | |||||||||||||
学位授与年月日 | ||||||||||||||
学位授与年月日 | 2015-09-25 | |||||||||||||
報告番号 | ||||||||||||||
学位授与番号 | 乙第55号 |