@article{oai:kpu.repo.nii.ac.jp:00006201, author = {原田, 信男 and Harada, Nobuo and 吉野, 亨 and Yoshino, Toru and 美馬, 弘 and Mima, Hiroshi and 井上, 真美 and Inoue, Mami and 熊倉, 功夫 and Kumakura, Isao and 鎌谷, かおる and Kamatani, Kaoru and 竹貫, 友佳子 and Takenuki, Yukako and 橋爪, 伸子 and Hashizume, Nobuko and 大関, 綾 and Ozeki, Aya and 野澤, 真樹 and Nozawa, Maki and 橋本, 周子 and Hashimoto, Chikako and 張, 凌志 and Zhang, Lingzhi and 山本, 智代 and Yamamoto, Tomoyo}, issue = {71}, journal = {京都府立大学学術報告. 人文}, month = {Dec}, pages = {17--116}, title = {日本食文化史研究の基礎的史料について}, year = {2019}, yomi = {ハラダ, ノブオ and ヨシノ, トオル and ミマ, ヒロシ and イノウエ, マミ and クマクラ, イサオ and カマタニ, カオル and タケヌキ, ユカコ and ハシヅメ, ノブコ and オオゼキ, アヤ and ノザワ, マキ and ハシモト, チカコ and ヤマモト, トモヨ} }